Over Miek

Mijn naam is Miek Bekkers.
In mijn leven heb ik veel tegenwind ervaren, dat heeft ervoor gezorgd dat ik ook veel heb geleerd. Dit maakt dat ik ook veel mensen kan helpen en inspireren vanuit mijn eigen ervaring.

Angst zorgde er een paar jaar geleden voor dat ik vergat te leven. Mijn angst was een signaal dat ik in een onveilige situatie zat. Ik heb geleerd dat angsten er niet zijn om te overwinnen, ze zijn er om te accepteren en te omarmen. Door de tegenspoed in mijn leven heb in geleerd te genieten in het moment en te blijven lachen op de momenten dat ik zwaar op de proef gesteld word.
Ik kom uit een periode van rouw doordat mijn partner heel onverwacht overleed, het oplossen en verwerken van een faillissement waar hij mijn mee achter liet en het loslaten van mijn werk en woning. Er zijn mensen geweest met onzuivere bedoelingen, maar ook vele engeltjes op mijn pad. Ik ben nu dankbaar dat mijn problemen zo groot waren dat ik ze zelf niet kon oplossen, daardoor heb ik geleerd om hulp te vragen aan het universum en aan de mensen om mij heen.

Mijn leven heeft een hele nieuwe wending gekregen en het is nu tijd dat ik mijn kennis en kunde voor een groter publiek naar buiten ga brengen.
Zelf heb ik ervaren dat het fijn is wanneer er iemand is die meekijkt, luistert zonder oordeel en inzicht geeft.

Vanuit verbondenheid en passie sta ik in het leven samen met mijn levenspartner Gertjan waarmee ik sinds maart 2022 in Friesland samenwoon.

Als leeuw en draak heb ik gedrevenheid en passie in mijn systeem zitten, en dat is ook hoe ik mijn leven leef. Voor mij geen shortcut, maar altijd rechtdoor het vuur.
Verder is humor heel belangrijk voor mij, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Samen met Gertjan ben ik bezig om het geven van trainingen en workshops terug op te pakken die betrekking hebben op: verbinden, kiezen voor liefde in plaats van angst, werken met jouw intuïtie, op jacht naar de ware en nog veel meer.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw bedrijf, en denken out of the box.

Als levenskunstenaar breng ik mensen in verbinding met hun eigen natuur, verlangens en behoeften zodat zij kunnen groeien vanuit inzicht en ervaring. Ik inspireer, vanuit alles wat ik geleerd heb, om het oude los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe vanuit nieuwsgierigheid, humor, respect en liefde.

Ben je nieuwsgierig of wil je een afspraak maken

bel of app naar: 0612528691
mail: info@miekbekkers.nl

miek2022.jpg